Uusimmat

Löytyikö Netflixin The Witcherille haastaja? Lähdemateriaali ei lupaa hyvää: “Tuntikin on liikaa”

12.10.2020 17:11 Muropaketin toimitus

Rikkinäisenä julkaistu Kingdom Come: Deliverance kääntyy näytellyksi sarjaksi tai elokuvaksi.

Videopelejä on viime aikoina muokattu elokuviksi ja sarjoiksi vaihtelevalla menestyksellä, ja nyt on julkistettu, että keskiaikainen roolipeli Kingdom Come: Deliverance on kääntymässä näyteltyyn muotoon. Vielä ei ole selvää, onko kyse sarjasta vai elokuvasta. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

Projekti on pelin kehittäneen Warhorse Studiosin ja aiemmin Netflixin johtoportaassa toimineen Erik Barmackin käsialaa, ja nämä ovat parhaillaan etsimässä sille käsikirjoittajia ja ohjaajaa.

1300-luvulle sijoittuva Kingdom Come: Deliverance tuli saataville 2018, ja se kertoo kostotarinan, jonka päähenkilö ajautuu sisällissodan pyörteisiin. Kingdom Come: Deliverance on myynyt yli kolme miljoonaa kopiota, ja se on saanut kehuja realistisesta otteestaan, mutta peli julkaistiin pahasti rikkinäisenä. Muropaketin arvostelussa kerrotaankin, että tuntikin peliä on liikaa, koska se tuli saataville niin keskeneräisenä, ettei peliä pysty edes pelaamaan.

“Pelit tarjoavat lähdemateriaalina uskomattoman kiehtovia maailmoja, ja etenkin syvälliseen kerrontaan pohjautuvat pelit, kuten The Witcher ja Kingdom Come: Deliverance, ovat helposti muokattavissa uuteen muotoon”, lausui Barmack.

Kingdom Come: Deliverance on saatavilla PlayStation 4:lle, PC:lle ja Xbox Onelle.