UUSIMMAT

Netflix julkaisee uuden The Witcher -sarjan – Tältä näyttää The Witcher: Blood Originin ensimmäinen traileri

21.12.2021 08:33 | Muropaketin toimitus

The Witcher: Blood Origin nähdään Netflixissä ensi vuonna.

Viime perjantaina Netflixiin tarjolle tulleen The Witcher -sarjan kakkoskauden katsoneet todennäköisesti jo löysivätkin viimeisen jakson lopusta sen spinoff-sarja The Witcher: Blood Originin ensimmäisen teaser-trailerin.

Nyt Netflix on julkaissut mainospätkän myös YouTubessa. Traileri ei spoilaa mitään, eikä sarjasta ole paljastettu vielä paljoakaan.

Selvillä on se, että kuudesta jaksosta koostuva The Witcher: Blood Origin -sarja sijoittuu noin 1200 vuotta aikaisempaan ajankohtaan kuin Henry Cavillin tähdittämä alkuperäinen The Witcher -sarja. Sen showrunnerina toimii Declan de Barra, joka myös tuottaa sarjan yhdessä alkuperäisestä The Witcheristä tutun Lauren Schmidt Hissrichin kanssa.

Sarjassa näyttelevät muun muassa Michelle Yeoh, Laurence O’Fuarain ja Jodie Turner-Smith.

The Witcher -kirjailija Andrzej Sapkowski on mukana sarjassa luovana konsulttina. The Witcher: Blood Origin nähdään Netflixissä ensi vuonna, mutta tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

The Witcherin toinen tuotantokausi sai Muropaketin arvostelussa kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”The Witcherin kakkoskausi eroaa ykköskaudesta eniten rakenteellisesti. Siinä missä ensimmäinen kausi oli palapelimäinen, eri aikakausien välillä hyppelevä ja välillä vähän sekavakin rakennelma, on toinen kausi katsojan näkökulmasta huomattavasti selkeämpi ja suoraviivaisempi. Kun ensimmäisellä kaudella esitellyt hahmot ja yhteiskuntarakennelmat on saatu esiteltyä, voidaan toisella kaudella keskittyä toden teolla seuraamaan kolmen keskushahmon keskinäistä tarinaa.”

Arvostelu | The Witcherin toisella kaudella Netflix-sarja pääsee kunnolla vauhtiin