UUSIMMAT

Äänestys: PlayStation 5 vs. Xbox Project Scarlett – Kumpaa konsolia odotat enemmän?

13.06.2019 07:33 | Muropaketin toimitus | 3

Microsoft julkisti ensikatsauksen seuraavan sukupolven Xbox Project Scarlettiin pari päivää sitten E3-messujen yhteydessä. Sonylta kuultiin ensimmäiset PlayStation 5:ttä koskevat viralliset faktat jo aiemmin keväällä.

Kummankaan konsolin tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tarkkaa tietoa, joskin Project Scarlett perustuu Zen 2 ja Radeon RDNA -arkkitehtuuriin ja on jopa neljä kertaa Xbox One X:ää tehokkaampi. Sekä Sony ja Microsoft ovat kertoneet panostavansa seuraavan konsolisukupolven kanssa erityisesti latausaikojen eliminoimiseen konsoleista löytyvien erikoisvalmisteisten SSD-levyjen avulla.

Aiemmin kerroimme huhuista, joiden mukaan PlayStation 5 saattaa olla Xbox Projext Scarlettia tehokkaampi. PlayStation 5:lle on luvassa myös laaja kirjo Sonyn yksinoikeuspelejä, kun taas Xbox Project Scarlettin pelit nähdään suurella todennäköisyydellä myös PC:llä.

Kumpaa seuraavan sukupolven konsolia odotat enemmän?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
PlayStation 5:ttä
71%
Xbox Project Scarlettia
29%

Siirry takaisin kyselyyn

Keskustelu

Kyllä se on varmaan vaihdettava Playstationilta -> Xboxiin jos kerta pystyn pc:ltä hyppäämään sohvalle ja jatkaa kyseistä peliä boxilla.

Varmaan hommaan sen tehokkaamman boxin ainakin ekaksi. Nyt on sekä Pro ja X, ja onhan se pleikka vähän rimpula. Jos pleikalla on luvassa Unchartedin ja Horizon Zero Dawnin tyylistä kamaa luvassa, hommaan varmaan senkin. Tällä hetkellä kiinnostaa kuitenkin vain seuraava Halo ja Cyberpunk, mut se onkin sitten taas multiplattari.

Kumpaakaan en tule todennäköisesti ostamaan. Samalla tavalla kuin harppasin nykyisen sukupolven yli. Silti jos jompaakumpaa pitää odottaa enemmän se olisi PS5:n. Tämäkin vain tulevien vr-laitteiden takia jos vaikka siitä saataisiin hieman boostia myös pc:n vr:lle.

Muropaketin uusimmat