Aliens: Fireteamista julkaistiin nippu uusia kuvia – kesällä ilmestyvä räiskintäpeli sisältää jotain tuttua myös Prometheus-leffasta

28.04.2021 13:43 | Muropaketin toimitus

Pian ilmestyvä Aliens: Fireteam saattaa linkittyä vahvemmin myös Ridley Scottin uusien Alien-elokuvien tarinaan.

Kauhusivusto Bloody Disgusting bongasi Aliens: Fireteam -räiskintäpelin uusista kuvista kiinnostavan yksityiskohdan. Pelistä julkaistiin toissapäivään viisi uutta kuvaa, jotka esittelevät tiimimuotoisen moninpelin synkkää maailmaa.

Yhdessä uusista kuvista nähdään selvästi temppelimäinen huone, jota koristavat Prometheus-elokuvasta tuttujen Engineerien kiviset päät. Tämän ja muut uudet kuvat näet alla olevasta galleriasta.

Näyttää siis siltä, että räiskintäpeliin ei ole ammennettu vain alkuperäisistä Alien-elokuvista, vaan myös sarjan tuoreimmista osista. Jää kuitenkin nähtäväksi, ovatko nämä yhteydet pelkkä viittaus vai onko pelissä syvempiäkin yhteyksiä Ridley Scottin tuoreimpiin elokuviin.

LUE MYÖS: Alien ja Predator ovat upeita hahmoja, joista tehdään huonoja elokuvia – Katsoimme kaikki 12 leffaa uudelleen ja selvitimme, mikä menee jatkuvasti pieleen

Aliens: Fireteam ilmestyy kesällä PC:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu.