Uusimmat

Call of Duty: Modern Warfare Remastered ilmestyy itsenäisesti, PS4-versio myyntiin ylihuomenna

25.06.2017 12:05 Muropaketin toimitus

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered

Activision on viimein julkistanut Call of Duty: Modern Warfaren remasteroidun version itsenäisen julkaisun. Peli saapuu PlayStation 4:lle jo ylihuomenna, mutta PC ja Xbox One -versioita saadaan odottaa hieman pidempään.

Kuten huhut ovat jo aiemmin vihjanneet, tulee Activision julkaisemaan Call of Duty 4: Modern Warfaren (2008) remasteroidun version viimein myös itsenäisesti. Modern Warfare Remastered näki päivänvalon jo viime syksynä, mutta se on tähän mennessä ollut saatavilla ainoastaan Call of Duty: Infinite Warfaren (2016) kalliiden erikoisversioiden kylkiäisenä.

Polygonin mukaan Modern Warfare Remastered ilmestyy ensin PlayStation 4:lle, ja julkaisupäivän pitäisi olla jo ylihuomenna, eli 27. kesäkuuta. PC ja Xbox One -versiot ilmestyvät oletettavasti myöhemmin kesällä. Itsenäinen julkaisu ei sisällä Variety Map Pack -lisäosaa, jonka tyyriistä hinnasta Activisionia kritisoitiin aiemmin keväällä.

Activision on myös julkistanut, että Modern Warfare Remasteredin julkaisu käynnistää viisiviikkoisen Days of Summer -pelitapahtuman. Days of Summerin aikana pelissä on luvassa esimerkiksi XP-bonuksia sekä kesäteemainen lisäkartta.

Alta näet Call of Duty: Modern Warfare Remasteredin uuden trailerin. Infinity Wardin kehittämän alkuperäisen pelin kehutusta remasteroinnista vastaa Raven Software.