Call of Dutyn Zombies-moodista lisätietoja: Luvassa kauhua ja liekehtiviä zombeja

18.09.2017 20:34 | Muropaketin toimitus

Sledgehammer Gamesin Jon Horsley on kertonut ensimmäisiä yksityiskohtia tulevan Call of Duty -pelin uudesta Zombies-pelimoodista. Luvassa on kauhua ja elävien kuolleiden aaltoja.

Kun Call of Duty: WWII julkistettiin keväällä, saatiin samalla tietää, että peli sisältää myös uusitun Zombies-moodin, joka tarjoaa tällä kertaa myös tarinan. Aiemmin Zombies-moodille julkaistiin oma trailerinsa, mutta yksityiskohtia on toistaiseksi paljastettu vähän.

Nyt Sledgegammer Games -studion johtajistoon kuuluva John Horsley on viimein paljastanut muutamia olennaisia tietoja PlayStation Blogissa.

”Zombies sijoittuu hiljaiseen baijerilaiseen kylään Saksassa toisen maailmansodan loppuvuosina”, kuvailee Horsley. ”Pelaajat kuljetetaan kylän kammottavaan kulmaan, missä veriset viemärit, pahat laboratoriot ja muinaiset hautakammiot paljastavat synkät salaisuutensa.”

”Tarinassamme Kolmas valtakunta on luonut kuolleiden armeijan viimeisenä yrityksenään saada sodan kulku kääntymään.”

Siitä huolimatta, että Zombies-moodin on luvattu olevan tarinallinen moninpelikokemus, tulee pelimoodi Horsleyn mukaan perustumaan vihollisten aaltoihin.

”Moodi keskittyy jännittävään neljän pelaajan yhteistyötaisteluun alati vaarallisempia zombie-aaltoja vastaan”, Horsley kertoo.

”Jokainen zombie-tyyppi toimii myös spesialistina: on esimerkiksi liekehtiviä zombeja ja juoksevia zombeja, jotka aiheuttavat pahoja vaikeuksia, jos tulet ajetuksi nurkkaan.”

Sledgehammer Gamesin tiimissä on muun muassa Dead Space -kauhupelien kehittäjiä, ja Horsleyn mukaan Zombies-moodi painottaakin entistä enemmän kauhua.

”Lähestymistapamme juuret ovat kauhuhistoriassamme, joten oli hauskaa kehittää tätä uudenlaista kokemusta. Tavoitteemme oli tehdä tähän mennessä pelottavin Zombies-kokemus.”

Call of Duty: WWII ilmestyy 3. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta voit selata muutaman uuden kuvan Zombies-moodista.