UUSIMMAT

Cyberpunk 2077 on saanut siitä poisleikatun ominaisuuden takaisin, kiitos fanien

20.12.2021 10:30 | Muropaketin toimitus

CD Projekt Redin Cyberpunk 2077:stä puuttunut metrojärjestelmä on palautettu toimintaan.

Innokkaat modaajat ovat luoneet Metro System -modin, joka lisää peliin siitä uupuneen valtavan metrojärjestelmän. Nexusmodsista ladattavissa oleva modi sisältää toimivan metrojärjestelmän, jossa on 19 asemaa. Lisäksi se on integroitu täysin pelin käyttöliittymään ja pelattavuuteen.

Metroasemat sijaitsevat pelissä jo entuudestaan olevien metroasemien pikamatkustuspaikkojen yhteydessä, mutta tällä kertaa pelaajat voivat myös kävellä asemalle sisään ja astua metroon. Metrossa ollessa kuvakulman voi vaihtaa joko ensimmäisen tai kolmannen persoonan välillä, minkä lisäksi omaa istumapaikkaa voi vaihtaa ja kuunnella musiikkia.

Pelissä on aina ollut koko kaupungin kattava metrojärjestelmä, mutta sitä ei ole ennen tätä modia voinut koskaan käyttää. Aiemmilla trailereilla päähenkilö matkusti metrolla ympäri kaupunkia, mikä viittaisi siihen, että ominaisuus oli alkujaan tarkoitus lisätä peliin, mutta se jouduttiin jostain syystä leikkaamaan pois.

Lue myös: Arvostelu | Cyberpunk 2077 on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä, mutta ei silti ansaitse viittä tähteä ainakaan vielä