Doom Eternalille satelee kehuja pelimediassa: ”Ei vain nosta rimaa, vaan rikkoo sen!”

17.03.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Perjantaina ilmestyvän Doom Eternalin ensimmäiset arvostelut ovat ilmestyneet pelimediassa.

Alkuvuoden suurin pelijulkaisu, kertaalleen lykätty Doom Eternal julkaistaan viimeinkin tulevana perjantaina. Nyt pelin ensimmäiset arviot ovat ilmestyneet kansainvälisillä pelisivustoilla, ja ne ovat kautta linjan ylistäviä.

”Doom Eternal ei vain nosta rimaa, vaan rikkoo sen”, hehkuttaa esimerkiksi The Sixth Axis. ”Monet FPS-genren parhaista peleistä toistavat vain vanhoja kaavoja erittäin osaavasti, mutta Doom Eternal tekee jotain mitä yksikään peli ei ole tehnyt aiemmin muovaamalla nopeatempoisen voimafantasian, joka sytyttää aivosolut liekkeihin.”

Uutisen kirjoitushetkellä Doom Eternalin keskiarvo on Metacriticissä alustasta riippuen 87-90, eli kyseessä on heittämällä yksi alkuvuoden kehutuimmista peleistä. Keskiarvot kuitenkin muuttuvat jatkuvasti uusien arvosteluiden tullessa julki. (On huomattavaa, että Google Stadia -versiosta ei ole vielä julkaistu yhtäkään arviota.)

Myös arvostelut, joissa ei anneta pelille täysiä pisteitä, ovat valtaosin kehuvia.

”Doom Eternal säilyttää vuonna 2016 rakennetun vankan perustan, mutta lisää siihen omaa lennokkuutta matkan varrella”, kirjoittaa esimerkiksi Destructoid.

Doom Eternal ilmestyy perjantaina 20. maaliskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Google Stadialle. Samana päivänä ilmestyy myös Muropaketin arvio pelistä.

Muista myös Muropaketin suuri Doom Eternal -kilpailu, joka on avoinna sunnuntai-iltaan asti.