Halosta ja Destinysta tunnetun Bungie-studion uudesta pelistä saatiin lisätietoja

16.04.2021 11:26 | Muropaketin toimitus

Bungien tuore työpaikkailmoitus vihjaa studion uudesta projektista.

Alkuperäisistä Halo-peleistä tunnettu Bungie on viettänyt viime vuodet Destinyn parissa, mutta nyt studiolla on tekeillä jotain aivan uutta. PC Gamer kertoo studion etsivän tuoreella työpaikkailmoituksella PvP-muotoisen moninpelin järjestelmäsuunnittelijaa.

Työn voisi kuvitella liittyvän juuri Destinyyn, mutta ilmoituksessa mainitaan erikseen, että kyseessä on uusi IP. Bungie näyttäisi siis kehittävän uutta peliä, jossa verkkomoninpeli on jälleen suuressa roolissa.

Viime vuonna Bungien uudesta projektista tihkui sen verran tietoja, että studion kerrottiin etsivän kehittäjiä ”koomiseen” projektiin, jossa on ”kevytmielisiä hahmoja”. Luvassa näyttäisi siis olevan moninpeli, mutta tyyliltään se voi poiketa merkittävästi studion aiemmista peleistä.

Jäämme odottamaan uusia huhuja ja virallisia julkistuksia.

Bungien tavoitteena on ollut laajentua useita projekteja samanaikaisesti tuottavaksi studioksi, ja sillä on tulilla myös yhteistyö kiinalaisen verkkopeliyhtiö Neteasen kanssa. Uusi projekti siis tuskin vaarantaa Destinyn asemaa studion ykköstuotteena.