UUSIMMAT

Hideo Kojiman huippuharvinainen kauhupeli jää PlayStation 4:n omistajien iloksi – Konami selitti, miksei PS5-julkaisu ole mahdollinen

20.10.2020 09:16 | Muropaketin toimitus

Peruutetun Silent Hillsin demo P.T. jää ainoastaan PlayStation 4:n kuriositeetiksi, sillä sitä ei voi siirtää Konamin mukaan lainkaan PS5:lle.

Nykyään huippuharvinainen demo, jota ei voi enää ladata mistään ja on pelattavissa ainoastaan sen kerran konsolillensa ladanneille, ei julkaisijan mukaan ole pelattavissa PlayStation 5:lle, uutisoi GamesRadar. Konamin mukaan demon poistaminen PlayStation Storesta ei salli sen uudelleenlatausta tulevalle konsolille, joten sitä ei voi ladata uusiksi.

Tämä ei kuitenkaan sulje pois vaihtoehtoa, jolla demo siirrettäisiin PlayStation 5:lle fyysisesti esimerkiksi ulkoisen kiintolevyn kautta.

Jos demoa ei saa todella siirrettyä millään tavalla PlayStation 5:lle, jää se yksinomaan harvinaiseksi PS4:n kuriositeetiksi. Monet demon omistavat huokaisivat taannoin helpotuksesta, kun Sonyn kuvailema taaksepäin yhteensopivuus viittasi siihen suuntaan, että P.T.:n saisi siirrettyä yhtiön uudelle konsolille. Nähtävästi näin ei kuitenkaan voi tehdä, joten oma PlayStation 4 täytyy jättää nurkkaan pölyyntymään, jos demon haluaa säilyttää itsellään pelattavana.

P.T. julkaistiin alun perin vuonna 2014 pelattavana teaserina Hideo Kojiman tulevalle Silent Hills -pelille, mutta kun Konami lakkautti projektin, myös demo poistettiin. Sittemmin siitä on noussut keräilyharvinaisuus.

Muropaketin uusimmat