Uusimmat

Huhumylly Call of Dutyn battle royale -moodin ympärillä kiihtyy: Peli tulossa Switchille riisuttuna versiona?

25.04.2018 09:46 Muropaketin toimitus

Syksyllä ilmestyvän Call of Duty: Black Ops 4:n huhutaan saapuvan myös Nintendo Switchille, mutta pelkän battle royale -moodin voimin.

Viime viikolla kerroimme yllättävästä huhusta, jonka mukaan syksyllä ilmestyvä Call of Duty: Black Ops 4 ei sisältäisi lainkaan yksinpelikampanjaa. Sen sijaan pelin huhutaan laajentavan suosittua Zombies-moodia ja moninpeliä, sekä sisältävän battle royale -moodin.

Treyarch-studio ja julkaisija Activision ovat pitäneet hiljaiseloa asian suhteen, ja nyt huhumylly jatkaa pyörimistään. Tuoreimman huhun mukaan peli on tulossa myös Switchille, mutta erittäin rajattuna versiona.

Väite Switch-versiosta on vanha, ja siitä huhuttiin talvella jo ennen kuin Black Ops 4 oli virallisesti julkistettu. Nyt Destructoid kertoo kuitenkin, että Switch-versio ei sisältäisi täyttä peliä, vaan ainoastaan huhutun battle royale -moodin. Tämä tarkoittaisi, että pelin Nintendo-käännös ei sisältäisi sen paremmin Zombies-moodia kuin perinteistä moninpeliäkään.

Tuorein tieto on alkujaan peräisin Gaming Intelin ”luotettavalta lähteeltä”, eikä sen paikkansapitävyyden puolesta kannata ryhtyä vetoa lyömään. Totuus Black Ops 4:stä paljastuu viimeistään 17. toukokuuta järjestettävässä pelin julkistustilaisuudessa.

Muropaketin uusimmat