Kas kummaa, Google otti pelaajien valitukset tosissaan – lakkautetun studion peli saatiin korjattua

25.02.2021 10:45 Muropaketin toimitus

Journey to the Savage Planetin bugit on ilmeisesti saatu korjattua, vaikka studio onkin jo kuopattu.

Pari päivää sitten kerroimme hauskan seikkailupelin Journey to the Savage Planetin kurjasta kohtalosta. Vuosi sitten muille alustoille ilmestynyt peli ehti juuri kääntyä Google Stadialle, kun Google sitten yhtäkkiä lakkautti omat pelistudionsa, eli myös Journey to the Savage Planetin kehittäneen Typhoon Studiosin.

Peli kuitenkin kääntyi pilvipohjaiselle pelialustalle pahasti bugisena, eikä osa pelaajista päässyt alkuvalikkoa pidemmälle. Hetken näytti siis siltä, että kukaan ei enää ole korjaamassa pelin hajottavia bugeja.

Nyt The Verge raportoi, että bugit on kuitenkin Googlen mukaan korjattu. Ilmeisesti Googlen pelikehittäjät pysyivät hommissa vielä korjaamassa tekniset ongelmat, mutta tätä ei onnistuttu kertomaan asiasta valittaneille pelaajille etukäteen.

The Verge sen paremmin kuin Muropakettikaan ei tosin pysty vahvistamaan, kuinka hyvin peli nyt sitten Stadialla pyörii. Toivottavasti Journey to the Savage Planet saatiin kuitenkin pelattavaan kuntoon, sillä kyseessä on kelpo scifi-seikkailu, josta voi nauttia myös kaksinpelinä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Neljän tähden avaruusseikkailu Journey to the Savage Planet on alkuvuoden yllättäjä