Kohua herättänyt ja arvosteluissa loistanut Battletech on nyt pelattavissa ilmaiseksi viikonlopun ajan

22.02.2019 20:01 | Muropaketin toimitus

BattleTech

Mechastrategiaa tarjoava Battletech on kerännyt mainetta sekä loistamalla Muropaketin arvostelussa että tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden tehdä pelihahmostaan sukupuolineutraali.

Vuoteen 3025 sijoittuva vuoropohjaista ja futuristista strategiapelausta tarjoava Battletech keräsi Muropaketin arvostelussa arvosanan neljä ja puoli tähteä viidestä sekä saatesanat ”Vuoropohjaisten strategiapelien joukko täydentyi juuri uudella valioyksilöllä.”

Battletech joutui julkaisunsa aikoihin internet-kohun keskelle. Pelin kehittäjät olivat hienona eleenä lisänneet pelaajille mahdollisuuden tehdä omasta pelihahmostaan sukupuolisesti neutraalin ilman mieheen tai naiseen viittaavia pronominejä, mutta kaikkia pelaajia päätös ei miellyttänyt. Asiasta kertoi aikanaan muun muassa Bleedingcool.

Mikäli pelistä haluaa muodostaa oman mielipiteen, on siihen nyt loistava mahdollisuus. Battletech on pelattavissa koko viikonlopun ajan ilmaiseksi Steamin välityksellä. Mikäli pelaamista haluaa jatkaa myöhemmin, voi pelin ostaa 40 prosentin alennuksella hintaan 23,99 euroa.

Muropaketin uusimmat