Max Paynen jalanjäljissä kulkeva toimintapeli Past Cure saapuu useille alustoille helmikuussa

07.12.2017 14:23 | Muropaketin toimitus

Past Cure lupaa sekoittaa tyylikästä toimintaa hiiviskelyyn ja kauhuun. Kunnianhimoinen indiepeli ilmestyy helmikuussa PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Jos kaipaat Max Payne -tyylisiä, kolmannen persoonan toimintapelejä, jotka leikittelevät myös muiden genrejen kanssa, kannattaa laittaa Past Curen nimi korvan taaksen. Indiestudio Phantom 8:n kunnianhimoinen peli vaikuttaa nimittäin lupaavalta toimintapeliltä, jossa yhdistyvät juureva räiskintä sekä yliluonnollinen kauhu.

Kuten PC Gamer raportoi, on pelin luvattu ilmestyvän jo 2. helmikuuta 2018 PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Past Curen virallisilla sivuilla pelin kuvaillaan sisältävän ”35% toimintaa, 15% hiiviskelyä, 30% trilleriä ja 20% kauhua”.

Pelin keskiössä on entinen eliittisotilas Ian, joka on menettänyt muistinsa kolmeksi vuodeksi, mutta saanut tuona aikana astraaliprojektion ja ajan hidastamisen erikoiskyvyt. Hyödyllisten kykyjen sivuvaikutuksina Ian kärsii kuitenkin hallusinaatioista ja painajaisista, joiden hirviöt eivät aina jää vain unien puolelle.

PC Gamerin mukaan vain kahdeksan hengen tiimillä kehitetty Past Cure pyrkii sijoittumaan jonnekin pienen indiepelin ja AAA-pelin välille, ja sen näyttävässä tuotannossa on käytetty esimerkiksi korkealuokkaisia kasvojenmallinnus- ja motion capture -tekniikoita.

Alta näet kaksi traileria pelistä.