May the 4th lähestyy – Star Wars -pelit jo nyt tuntuvissa tarjouksissa

30.04.2021 13:01 | Muropaketin toimitus

Star Wars -pelien tarjoukset ovat käynnistyneet useilla eri alustoilla.

Ensi tiistaina on jälleen May the 4th, eli kansainvälinen Star Wars -päivä. Sen kunniaksi monet Star Wars -pelit ovat jo nyt alennuksessa PC:llä ja konsoleilla.

Steamissa on avattu erillinen alennussivu Star Wars -peleille, joista monet ovat 50-70 prosentin alennuksessa. Esimerkiksi Star Wars Jedi: Fallen Order irtoaa hintaan 19,99 euroa, ja klassikoista voi poimia vaikkapa Tie Fighter: Special Editionin pilkkahintaan 2,86 euroa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Star Wars: Squadrons kumartaa X-Wingille hienosti ja hintakin on kohdillaan – Yksi isompi ongelma nostalgisella avaruussimulla kuitenkin on

PlayStation Storesta tarjouksia saa hakea itse, mutta sielläkin on useampien Star Wars -pelien hintoja alennettu. Esimerkiksi Star Wars Squadrons kustantaa vain 19,97 euroa ja Star Wars: Battlefront II:n perusversion voi napata hyvin huokeaan 7,48 euron hintaan.

Xboxin pelikaupassakin riittää Star Wars -tarjouksia. Esimerkiksi pelipaketti, joka sisältää Fallen Orderin, Squadronsin sekä Battlefront II:n kustantaa yhteensä vain 44,99 euroa, ja retrompien pelien ystävät voivat valita esimerkiksi Star Wars: Knights of the Old Republicin 4,99 euron hintaan.

LUE MYÖS: Arvostelu: Remasteroitu Star Wars Episode I: Racer on ylihelppoa nostalgiakarkkia ja haaskattu mahdollisuus

Pelitarjousten kestot riippuvat alustasta ja kauppapaikasta.