Uusimmat

Menestys jatkuu: Switch murskasi jälleen yhden Nintendon klassikkokonsoleista myyntiluvuissa

30.10.2018 17:40 Muropaketin toimitus

Nintendo Switch on saavuttanut jo 22 miljoonan kappaleen myyntiluvut. Menestyskonsolille on myös myyty jo yli 110 miljoonaa peliä.

Nintendo on julkistanut uusi myyntilukuja viime vuonna julkaistusta Switch-konsolistaan. Noin puolitoista vuotta sitten julkaistua Nintendo Switchiä on nyt myyty maailmanlaajuisesti 22,86 miljoonaa kappaletta, kertoo Siliconera.

Uusi virstanpylväs tarkoittaa, että konsolia on jo nyt myyty enemmän kuin yhtä Nintendon klassikkokonsoleista, GameCubea. Vuonna 2001 ilmestynyttä Nintendo GameCubea myytiin konsolin elinaikana 21,74 miljoonaa kappaletta, joten Switch on ohittanut sen on jo selvästi.

Edeltäjänsä, kehnosti menestyneen Wii U:n myyntiluvut Switch sen sijaan peittosi jo alle vuosi ilmestymisensä jälkeen.

Myyntilistoilla seuraavaan Nintendon konsoliin on kuitenkin matkaa. Switchistä seuraavaksi eniten on nimittäin myynyt Nintendo 64, jota myytiin aikanaan lähes 33 miljoonaa kappaletta.

Switch-pelaajat ovat myös ostaneet runsaasti pelejä. Tuoreimman tiedon mukaan konsolille on myyty 110,1 miljoonaa peliä, ja lukemasta peräti 23 miljoonaa on myyty vasta edellisen kolmen kuukauden aikana. Alustan myydyimmät pelit ovat yhä viime vuonna ilmestyneet Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild.