Näitä pelijulkaisuja analyytikot odottavat kuluvalta vuodelta – Yllättääkö Bethesda pelaajat The Elder Scrolls VI:llä?

03.01.2019 08:00 | Muropaketin toimitus | 1

Analyytikot ovat paljastaneet, millaisia peli- ja konsolijulkaisuja nämä odottavat kuluvalta vuodelta. Villeimpien odotusten mukaan vuosi 2019 saattaisi pitää sisällään jopa The Elder Scrolls 6:n. 

Gameindustryn julkaisemassa artikkelissa Kantan Gamesille työskentelevä Serkan Toto ennustaa, että Nintendo Switchistä julkaistaan erilliset Pro ja Lite -versiot. Myös Microsoft ja Sony saattavat julkistaa seuraavan sukupolven konsolit, vaikka niiden julkaisu tapatuneekin todennäköisesti vasta vuonna 2020.

Wedbush Securitiesin Michael Pachterilla on kovimmat odotukset kuluvalle vuodelle. Pachter odottaa Take-Twolta uutta BioShockia sekä uutta Rockstarin peliä. Analyytikon mukaan Fallout 76:n floppaus saa Bethesdan nopeuttamaan The Elder Scrolls 6:n julkaisuaikataulua, ja peli saatettaisiin nähdä jo tämän vuoden aikana.

NPD Groupia edustava Mat Piscatella odottaa pelimaailman siirtyvän entistä tiukemmin Netflixin ja Spotifyn kaltaisiin kuukausimaksullisiin palveluihin, joita edustavat tällä hetkellä Microsoftin Game Pass ja EAn Origin Access. Myös pelien streamauspalvelut yleistyvät hiljalleen. Nykyisten konsolien saralla Piscatella näkee Nintendo Switchin kasvun jatkavan kovimpana.

Analyytikoiden muista ennustuksista voi lukea tarkemmin täältä.

Keskustelu

No sepä olisikin järkevä liike aikaistaa Elder Srolls 6 Muutenkin Bethesdan kaikki pelit on julkaistu keskeneräisenä ja FO76 oli sellaista bugista kuraa jo, että mitäköhän käy jos seuraavakin peli on sieluton mahdollisimman nopeasti kyhätty moneygrab? Vain myyntikäppyröitä kvartaalilasit päässä tuijottava ekonomisti voi pitää ajatusta hyvänä .

Muropaketin uusimmat