Uusimmat

Baldur’s Gate II: Shadows of Amn -ennakko (PC)

11.11.1999 17:51 Jukka O. Kauppinen

Nyt se on virallistettu: Interplay on tekemässä jatko-osaa Baldur’s Gatelle! Baldur’s Gate II: Shadows of Amn on ehtinyt olla kehityksen alla jo tämän vuoden tammikuusta lähtien. Parannuksia löytyy niin grafiikasta (joka pyörii nyt 800×600 resoluutiolla) kuin itse pelimekaniikastakin.

Baldur’s Gate II:een on tulossa useita uusia hahmoluokkia, kuten barbaari, salamurhaaja ja kavaljeeri, sekä uusia rotuja, kuten puoliörkki. Hahmot kehittyvät pelissä huomattavasti alkuperäistä Baldur’s Gatea korkeammille tasoille, ja uutena ominaisuutena saavuttaessaan yhdeksännen kokemustason pelihahmot voivat perustaa oman linnansa! Mukavana lisänä, vanhan Baldur’s Gaten hahmot voivat jatkaa seikkailujaan myös jatko-osassa.

Taikuutta on luvassa myös entistä enemmän, sillä peliin on tulossa yhteensä 300 erilaista taikaa, joista 130 on kokonaan uusia. Eräitä uusista taioista ovat Blade Barrier, Meteor Swarm ja Cacofiend. Luvassa on myöskin entistä voimakkaampia taikaesineitä, kuten Holy Avenger -miekka ja Staff of Magi -taikasauva.

Interplay on omien sanojensa mukaan kiinnittänyt erityistä huomiota Baldur’s Gate II:n asukkaiden käyttäytymiseen ja puheeseen. Interplay väittää että jokaisella Baldur’s Gate II:n hahmolla on enemmän skriptattua dialogia kuin kaikilla Baldur’s Gate ykkösen pelihahmoilla yhteensä! Aika hurja väite jos se pitää paikkansa.

Baldur’s Gate II: Shadows of Amnin julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta todennäköisesti se on joskus ensi vuoden puolella. Lisätietoja pelistä voi hakea sen kotisivuilta, osoitteesta www.interplay.com/bgate2.