UUSIMMAT

Onko 15 euroa mobiilipelistä jo liikaa? Katso mitä Dandara tarjoaa rahojen vastineeksi

09.02.2018 10:08 | Muropaketin toimitus

Dandarassa pelaajan ohjaaman sankarittaren tulee pelastaa outo universumi tuhon partaalta. Oudoksi universumin tekee se, ettei siinä ole lainkaan suuntia kuten ylös ja alas. 

Mobiililaitteille julkaistu Dandara on brasilialaisen Long Hat House -nimisen pelistudion uusin peli. Dandarassa pelaajan ohjaaman sankarittaren tulee pelastaa tämän kotiuniversumi sitä uhkaavalta tuholta.

Dandaran erikoisuus on, ettei sen pelimaailmassa tunneta käsitteitä ylös tai alas. Sen sijaan Dandaran sankaritar voi hyppiä mielensä mukaan tasolta toiselle ilman painovoiman rajoituksia. Pelikenttää voi tarvittaessa myös pyörittää ympäri.

Kauniilla pikseligrafiikalla varustettu Dandara yhdistelee metroidvania-tyyppistä tasoloikkaa sekä vihollisten tuhoamista. Matkan varrella kohdataan myös erilaisia pomovihollisia.

Dandaran korkean laadun vuoksi se myös maksaa hieman keskimääräistä mobiilipeliä enemmän. Dandara on ladattavissa Androidille Play Storesta sekä iOSille App Storesta 14,99 eurolla. Peli on saatavilla myös PC:lle, PlayStation 4:lle sekä Nintendo Switchille.