Uusimmat

Aliens vs. Predatorin tehnyt Rebellion Infinityn jalanjäljillä?

11.05.2010 11:50 Jukka O. Kauppinen

Brittiläinen Rebellion-studio on noussut parrasvaloihin vähän ikävämmissä merkeissä. Muutaman viime päivän aikana on pinnalle noussut useita väitteitä, joiden mukaan studio ei ole suoriutunut velvollisuuksistaan työntekijöille. Rebellion on tehnyt muun muassa äskeisen Aliens vs. Predator -toimintapelin.

Studion työntekijöiden ja heidän perheenjäsentensä mukaan Rebellion on jättänyt palkkoja osittain tai kokonaan maksamatta. Studio on myös antanut isoa kenkää monille pitkän linjan työntekijöilleen, joista osa on ollut firman riveissä parikin vuosikymmentä.

Rebellionin väitetään olevan jopa lähellä konkurssia.

Lähde: Rebellion accused of dodging layoff pay

Lisää aiheesta

Aliens vs. Predator (PC, PS3, Xbox 360)

Voi Alienia, voi Predatoria. 80-luvun tieteismätön suuret nimet ovat nykyään suuria vitsejä, pitkälti kiitos Paul W.S. Andersonin ja hänen jäätävien elokuviensa. Tähän saakka pelifanit ovat kuitenkin voineet paistetella siinä uskossa, että meidän mediamme on tehnyt lähdeaineistolleen kunniaa. Tähän saakka.

Siitä onkin jo aikaa, kun Aliens vs. Predator viimeksi nähtiin pelimuodossa. Brittiläinen Rebellion oli jo alkujaan projektin puikoissa ja tehtaili Atari Jaguarille ja PC:lle aikanaan pari ihan semi-asiallista räiskintäpeliä.

Lue myös

Amerikkalaiset käyttivät 35 miljardia (!) videopeleihin

Ennakko: Super Mario Galaxy 2 (Wii)

Huhupartio: Gran Turismo 5 lokakuussa

Tekisivätkö nämä kuvat sinusta tänään Street Fighter -fanin?