UUSIMMAT

Avaruussotaa lukiessanne: yli 2000 ihmistä kamppailee EVE Onlinessa

28.01.2014 12:02 | Jukka O. Kauppinen

EVE Online on upeinta pelioopperaa, mitä ihmiskunta on keksinyt – eikä sen yllättäviä saavutuksia ylitetä ihan tuosta vain. Tätä lukiessanne EVEn avaruudessa on käyty jo lähemmäs vuorokauden ajan MMO-avaruuspelin historian suurinta avaruustaistelua.

Yli kahdentuhannesta ihmispelaajasta koostuvat laivastot ovat ottaneet yhteen eräässä strategisesti merkittävässä tähtijärjestelmässä, jonka hallinta ”putosi vahingossa neutraaliksi”. Järjestelmän neutraliteetti aiheutti vanhoissa omistajissa luonnollisen paniikkireaktion, minkä seurauksena alueelle siirrettiin nopeassa tahdissa liittouman aluksia puolustukseen. Naapuriliittoumat puolestaan organisoivat alta aikayksikön hyökkäysjoukot, jotka ilmaantuivat paikalle kaappaamaan tähtijärjestelmää omakseen.

Taistelussa on tuhoutunut tähän mennessä useita kymmeniä arvokkaita raskaan sarjan avaruusaluksia, mukaan lukien yli 50 Titan-luokan jättiläisalusta.

EVE Onlinen maailmassa aluksille voidaan laskea arvo myös todellisessa maailmassa, ja uutisointihetkellä avaruustaistelun tiimellyksessä on tuhoutunut jo yli 200 000 dollarin arvosta digitaalista omaisuutta.

Taistelu jatkuu – ja sitä voi seurata livenä muun muassa osoitteista http://www.twitch.tv/themittanidotcom ja http://www.twitch.tv/sdeeel.

Lisätietoja: BREAKING: MASSIVE SUPERCAP BATTLE IN BR-5

Lisää aiheesta

DICE-jehu siirtyi tekemään CCP:n virtuaalitodellisuusavaruustaistelupeliä 

EVE Online saa 20. laajennuksensa  

EVE Onlinesta tehdään tv-show 

Palvelunestohyökkäys kaatoi Eve Online -palvelimet