UUSIMMAT

Bethesda: Seuraavan konsolisukupolven pelit tulevat maksamaan aiempaa enemmän

19.09.2018 22:11 | Muropaketin toimitus

Kukkaron nyörien venyttämiseen kannattaa varautua jo nyt, sillä uuden konsolisukupolven pelit tulevat olemaan nykyisiä kalliimpia.

Fallout 76 on ilmestymässä lähiaikoina mutta Bethesda ei jää laakereille makaamaan. Sen sijaan se on kovaa vauhtia työstämässä tulevaisuuden pelejään kuten esimerkiksi uutta Elder Scrollsia ja Starfieldiä.

Yrityksen markkinoinnin varajohtaja Pete Hines on kertonut haastattelussa, kuinka innoissaan hän odottaa miten tulevaisuuden pelit muovautuvat seuraavalle konsolisukupolvelle.

Hines pohtii eri konsolisukupolvien välisten graafisten ominaisuuksien olevan dramaattisia, kiitos teräväpiirron.

Lisäksi hän spekuloi pelien hinnoista, sillä ison luokan pelien kehittämisen hinnat tulevat väistämättä nousemaan. Tämä tulee heijastumaan pelien myyntihintoihin.

“Starfieldin kaltaisten AAA-pelien kehittäminen ei ole koskaan ollut halpaa. Tiimien kokoluokat kasvavat, sillä Morrowindiä oli kehittämässä 35 henkeä. Se ei ole lähelläkään Fallout 76:n kehittäjien määrää”, Hines tuumailee.

Aika näyttää mitä pelien hinnoille oikein tapahtuu – ja kuinka pelaajat tulevat reagoimaan tähän. Miltä maistuisi yli 80 euron uutuuspeli?

Muropaketin uusimmat