BioWare vihjailee paljastavansa uuden Dragon Agen ensi viikolla The Game Awards -tapahtumassa

30.11.2018 07:51 | Muropaketin toimitus

Ensi viikolla kuullaan varmasti lukuisia erilaisia kiinnostavia pelijulkistuksia, kun The Game Awardsit käynnistyvät. BioWare on vihjannut vähemmän hienovaraisesti aikeistaan kertoa pian mitä uudelle Dragon Agelle oikein kuuluu.

BioWarella ollaan oltu neljännen Dragon Agen kimpussa,ja nyt studion Casey Hudson on vihjannut virallisen julkistuksen olevan todella lähellä. Hän kertoo BioWaren blogissa tietävänsä, kuinka odotettu peli uusi Dragon Age oikein on. Dragon Age on studiolle hyvin tärkeä pelisarja, ja BioWare onkin innoissaan jatkamassa tarinaa.

“Kerromme lisää pelistä ensi kuussa, en tosin aio kertoa mistä tietoja kannattaa etsiä”, härnää Hudson. Asiasta uutisoi Comicbook.com.

On mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan Dragon Agen tarina oikein lähtee. Voi olla mahdollisuuksien rajoissa, että BioWare tekee saman, kuin mitä Mass Effectille: aivan uusi tarina, mutta vanhassa tutussa maailmassa. Kaikki on mahdollista, ja pähkäily päättynee mitä luultavimmin ensi viikolla, kun The Game Awardsit käynnistyvät.