Uusimmat

Blizzard DOTA taitaakin olla Heroes of the Storm!

30.09.2013 16:30 Miikka Lehtonen

Blizzardin näkemystä DOTAn kaltaisista lords management -peleistä on saatu odottaa pitkään ja hartaasti, sillä vaikka firman on tiedetty työstävän Blizzard DOTA -projektinimellä kulkevaa peliä, toistaiseksi tulosta ei ole syntynyt. Mutta nyt taitaa syntyä, sillä tavaramerkki on rekisteröity.

Blizzard on tiettävästi rekisteröinyt Uudessa-Seelannissa Heroes of the Storm -tavaramerkin. Tämä voi ennakkoon tuntua oudolta puuhalta, mutta sopii hyvin kaavaan. Blizzard ja innokkaat fanit kun ovat jo usean vuoden ajan käyneet kuurupiiloa: Blizzard rekisteröi tavaramerkin, pelaajat huomaavat sen ja saavat näin uuden pelin tai lisäosan tietoonsa reippaasti ennen virallista paljastusta.Niinpä Blizzard onkin siirtynyt tekemään ensirekisteröintejään hämärillä markkina-alueilla. Esimerkiksi Hearthstonen tavaramerkki rekisteröitiin alunperin Swasimaassa.

Uusi-Seelanti sopii kuvioihin, sillä asialla on ollut sama heppu, joka rekisteröi myös Hearthstonen ja Reaper of Soulsin tavaramerkit. Kyseessä on myös nimenomaan videopeli, sillä tavaramerkki käsittää muun muassa levyillä jaeltavat videopelit. Ja jos kyse on oikeasti peliprojektista, vaihtoehtoja on jäljellä käytännössä kaksi: entinen koodinimi Titan tai Blizzard DOTA. Näistä jälkimmäinen tuntuisi loogisemmalta, sillä kuulimmehan jokin aika sitten, että sen työstäminen oli aloitettu uudelleen aika puhtaalta pöydältä.

Kävi miten kävi, tietänemme asiasta enemmän marraskuussa järjestettävän Blizzconin jälkeen.

Lähde: PCGamesN

Lisää aiheesta

Onko tässä World of Warcraftin seuraava lisälevy? 

Blizzard DOTA meni kokonaan uusiksi

Blizzard tiukkana DOTA-tavaramerkistä

Blizzard ja Valve sopivat DOTA-riitansa

Muropaketin uusimmat