Uusimmat

Cyberpunk 2077 sai viimein odotetun päivityksen, mutta ongelmat jatkuvat – näin kehittäjät vastasivat

17.02.2022 08:28 Muropaketin toimitus

CD Projekt Red on vastannut Cyberpunk 2077:n fanien uusiin vaatimuksiin.

Peliin julkaistiin tällä viikolla odotettu ja useaan kertaan myöhästynyt next gen -päivitys, joka toi pelin viimein virallisesti PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Lisäksi päivitys korjasi ison liudan muita pelaajien vaatimia asioita, mutta nyt kehittäjiltä vaaditaan jo uusia asioita.

Pelaajat haluaisivat saada peliin muun muassa PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n välisen trofeiden siirron sekä parannuksia ruudunpäivitykseen peliä Xbox Series S:llä pelatessa. Uudessa ilmoituksessaan studio kertoo näiden olevan kuitenkin jo syynissä.

Päivitys onnistui myös hajottamaan joidenkin pelaajien osalta Cyberpunk 2077:n, joten ongelmat eivät ole suinkaan ohi paljolti kritisoidun pelin kohdalla. Näihin lukeutuvat pelin fyysisen PS4-version lakanneen toimimasta sekä pelin PC-version kaatuvan päivityksen jälkeen. Kehittäjät kuitenkin lupaavat, että nämä korjataan seuraavassa päivityksessä, joskaan päivityksen tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä annettu.

Lue myös: Arvostelu | Cyberpunk 2077 on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä, mutta ei silti ansaitse viittä tähteä ainakaan vielä