UUSIMMAT

Dark Interval -modi lisää Half-Life 2:een niitä sijainteja, hahmoja ja sivutarinoita, jotka Valve jätti pois alkuperäisestä pelistä

21.10.2017 21:47 | Muropaketin toimitus

Uusi Half-Life 2 -modi tuo peliin kaikki ne yksityiskohdat jotka Valve jätti pelistä pois.

Uusi Half-Life 2 -modi tuo peliin uutta sisältöä, sillä se lisää siihen aivan uusia sijainteja, pelihahmoja sekä sivutarinoita jotka Valve kaikessa neroudessaan päätti jättää alkuperäisestä pelistä pois. Dark Interval -modiin on ympätty kaikki ne tiedonmurut joita Valve on aikojen saatossa paljastanut jättäneensä pelistä pois.

Modin tuottanut tiimi on lisäksi täyttänyt joitain avoimeksi jääneitä kysymyksiä omilla päätöksillään.

”Dark Interval ei sisällä niitä alkuperäisiä kenttiä joita on ”vuodetussa” Half-Life 2:n versiossa. Sen sijaan siinä on aivan uusia kenttiä jotka on rakennettu aivan alusta saakka. Teimme päätöksen, että tällä tapaa saamme kentät todella nousemaan esiin ilman, että kyse olisi pelkästä kenttien modernisoinnista”, kertoivat modin tekijät.

Modin pelaamista varten ei tarvita alkuperäistä peliä, vaan sille on ladattava Source SDK Base 2013 Singleplayer -paketti. Se löytyy Steamin työkalut-osiosta. Dark Interval -modi on ladattavissa täältä. Samalta sivulta löytyy myös kaikki tarvittavat tiedot pelin asentamista varten.