Dark Souls: Remastered julkistettiin trailerin kanssa – peli on tulossa myös Nintendo Switchille

11.01.2018 19:12 | Muropaketin toimitus

Juhlitusta Dark Souls -pelistä julkaistaan keväällä remastered-versio, joka tulee myös Nintendon Switch-konsolille.

Nintendo julkaisi tänään verkkosivuillaan odotetun Nintendo Direct Mini -videon, jossa julkistettiin mm. Dark Souls: Remastered Switchille. Pelistä julkaistiin lyhyt teaser trailer, eikä valitettavasti yhtään varsinaista pelivideota. Pelistä on huhuttu jo ennen Nintendo Directin paljastusta.

Lähteiden mukaan Dark Souls: Remastered ei tulisi ainoastaan Nintendo Switchille, vaan lisäksi myös Xbox Onelle, pc:lle sekä PlayStation 4:lle.

Eräät tällaiset lähteet osaavat kertoa, että Dark Souls: Remastered -pelin Switch-version on kehittänyt eri pelitalo kuin mikä on vastuussa muiden konsolien ja pc-versiosta. Pelin remaster-versioissa ei ole ainoastaan päivitettyjä grafiikoita, vaan niissä on esimerkiksi Dark Souls 3:n kaltaiset valaisu- ja äänitehosteet.

Bandai Namco lupailee, että peli pyörii Nintendo Switchillä 1080p-tarkkuudella 30:llä fps:llä sen TV-tilassa. Lisäksi huhutaan, että kaikki kolme Dark Souls -peliä olisi tulossa myöhemmin Nintendon konsolille.

Dark Souls julkaistiin alkujaan pc:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle vuonna 2011. Siitä tuli valtaisa menestys, jonka kulmakiviä ovat pelin härski vaikeustaso sekä yksityiskohtaisen rikas maailma.

Dark Souls: Remastered julkaistaan toukokuun 25. päivä Nintendo Switchille, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä pc:lle.

Muropaketin uusimmat