Darksiders II:lle julkaisupäivä ja useita keräilykohteita

19.02.2012 18:00 | Jouni Mäki-Panula

Domen toimituksesta ainakin Lehtosen hartaasti odottama Darksiders II lähestyy pikkuhiljaa. Peli ei ehdi aivan kevään pelitarpeisiin, mutta kesän helteillä meno on suorastaan jäätävää.

THQ julkaisee Darksiders II:n 29. kesäkuuta PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Vigil Gamesin kehittämästa pelistä ilmestyy lukuisia eri versioita eri jälleenmyyjien valikoimiin. GAME- ja Gamestation-liikkeistä sekä Irlannin GameStopista ostavat saavat Death Rides -paketin, joka sisältää useita oheistehtäviä Maker’s Realmin ja Dead Plainsin alueilla. Pelattavan kerrotaan lisääntyvän kahden tunnin verran.

Angel of Death -paketti tuo mukanaan parannellun haarniskan, viikateparin ja näkyvän lentojäljen Dust-kumppanivarikselle. Tämä paketti tulee myyntiin Iso-Britanniassa ja Irlannissa, mutta jälleenmyyjät vahvistetaan myöhemmin.

Amazon.co.uk tarjoaa puolestaan Deadly Despair -pakettia, jonka avulla päähenkilön Despair-ratsu saa lisää vauhtia helpottamaan mittavassa pelimaailmassa matkustamista. Kyseessä on pysyvä ominaisuus, joka säilyy läpi pelin.

Lähde: Gamespress

Lue myös

PVP? RVR? PYH! Guild Warsissa sotivat kokonaiset serverit!

Haluatko Mass Effect 3 -kopiosi suoraan avaruudesta? Tarkkaile taivasta!

Call of Duty -perseilijä usutti SWAT-tiimin teinin kotiin

David Jaffe joutui selittelemään Twisted Metalin suuseksi-kommenttejaan