UUSIMMAT

Deus Ex: Human Revolution jatkuu jo ensi kuussa

03.09.2011 15:00 | Tero Lehtiniemi

Deus Ex -sarjan maineen palauttanut Human Revolution on mainio peli, mutta kuten kaikki hyvä, myös sekin loppuu aikanaan. Pelinsä jo läpi pelanneiden tai tätä pistettä lähellä olevien tuska helpottuu kuitenkin pian, sillä Adam Jensenin tarina saa jatkoa – jo ensi kuussa.

Human revolutionin aikana Adam katoaa mystisesti kolmeksi päiväksi, ja pelaajille ei tällöin kerrota, mitä näiden päivien aikana kävi. Missing Link kertoo. Se sijoittuu salamyhkäiselle rahtialukselle, jossa pelin sankari Adam on vangittuna. Laajennuksen alussa Jensen on riisuttu kaikista pelin aikana kertyneistä laajennuksista, ja tämän on rakennettava voimansa uusiksi. Luvassa on pelin tuottajan David Anfossin mukaan laajoja, visuaalisesti vaikuttavia ympäristöjä, uusia mielenkiintoisia hahmoja ja jatkoa Human Revolutionin salaliittotarinalle.

Alun perin virallisen sivuston RSS-feedin koodista kaivettu tieto laajennuksesta on sittemmin osoittautunut todeksi, kun laajennus virallisesti julkistettu. Tällöin selvisi myös julkaisuajankohta: se tulee olemaan lokakuu, joskin päivää ei vielä ole tiedossa.

Lähde: deusex.com

Lisää aiheesta

Deus Ex: Human Revolution (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Roolipelimäinen zombieräiskintä – ennakossa Dead Island

Doomia ei enää rinnasteta pornoon

Men of War: Vietnam -ensikosketus – neukkuna Vietnamissa

Osallistu Driver-skabaan ja voita villi RC-temppuauto

 

Muropaketin uusimmat