Uusimmat

Diablo III:n moninpeliä ei ole aluelukittu

05.05.2012 21:00 Jouni Mäki-Panula

Blizzard Entertainment on julkistanut Diablo III:n käyttävän Battle.net:n Global Play -ominaisuutta, joka mahdollistaa moninpelaamisen aluevapaasti – tietyin rajoituksin. Diablo III:n palvelimet on jaettu kolmeen alueeseen. Näistä Amerikat sisältävät Yhdysvallat, Kanadan, latinalaisen Amerikan, Australian, Uuden-Seelannin ja Kaakkois-Aasian. Euroopassa ovat mukana Euroopan unioni, Itä-Eurooppa, Venäjä, Afrikka ja Lähi-itä. Aasiaan kuuluvat Etelä-Korea, Taiwan, Hongkong ja Macao.

Lähtökohtaisesti pelihahmot luodaan kotialueelle, jossa myös pelaaminen tapahtuu. Kotialue määräytyy Battle.net-tilin tietojen perusteella.

Omaa aluettaan voi vaihtaa Global Playn kautta, mutta pelihahmot, tavarat ja kaverilistat eivät siirry uudelle alueelle. Käytännössä pelaaminen täytyy siis aloittaa aivan nollasta.

Lisäksi vieraalla alueella pelatessa ei voi käyttää Diablo III:n huutokauppaa, jossa virtuaalitavarat vaihtavat omistajaa oikealla rahalla. Kotialueen ulkopuolella pelaavilta on estetty sekä ostaminen että myyminen.

Blizzard painottaa, että Global Playn tavoitteena on ainoastaan mahdollistaa kaverien kanssa pelaaminen fyysisestä sijainnista riippumatta.

Lähde: Introducing Global Play for Diablo III.

Lisää aiheesta

Diablo III:n stressitesti onnistui

Diablo III ilmestyy toukokuussa!

Diablo III – eeppinen ennakko, osa 1 (PC) 

Diablo III – eeppinen ennakko, osa 2 (PC)

Lue myös

Osallistu Domen 3DS-skaboihin

Runebound (Lautapeli)

Silent Hill: Downpour (PS3, Xbox 360)

Tribes: Ascend (PC)

Muropaketin uusimmat