Uusimmat

Doom 4 betaa ei nähdä vanhalla konsolisukupolvella

05.04.2014 18:00 Juho Anttila

Ensi kuussa julkaistava Wolfenstein: The New Order vaikuttaa tähän saakka nähdyn perusteella oikein kiinnostavalta jatkolta klassiseen pelisarjaan. Pääpelin lisäksi pelin ennakkotilaajia hemmotellaan myös kutsulla odotetun ja välillä vaporwareltakin vaikuttaneen Doom 4:n betatestiin.

Nyt kuullut lisätiedot betatestiohjelmasta viittaavat siihen, että Doom 4:sta ei edes suunnitella julkaistavaksi edellisen konsolisukupolven laitteilla. Betatesti on nimittäin saatavilla vain Xbox One:lle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Wolfenstein: The New Order sen sijaan julkaistaan myös Xbox 360 – ja PlayStation 4 -konsoleille.

Vanhan sukupolven pelaajia ei kuitenkaan jätetä tyystin nuolemaan näppejään. Wolfenstein: The New Orderin Xbox 360 -ennakkotilaus kun oikeuttaa pääsyyn Doom 4:n Xbox One -betatestiin, kun taas PlayStation 3 -pelaajille tarjotaan PlayStation 4 -koodia. Avoin kysymys toki on se, kuinka moni tästä tarjouksesta hyötyy.

On kovin epätodennäköistä, että uuden sukupolven konsolin omistaja ostaisi vanhan konsolisukupolven pelin Wolfensteinista. Uskallan veikata, että vanhan konsolisukupolven pelaajien betakoodit lähtevät niin sanotusti kiertoon internetissä, kun testiaika koittaa. Kannattanee pitää silmät auki.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Wolfensteinin ennakkotilaaminen on oikotie Doomin betaan

Tästä syystä Doom 4 pistettiin uusiksi

Huhupartio: Doom 4 pahoissa vaikeuksissa

Muropaketin uusimmat