e3Dome: Uusi Battlefield ja Medal of Honor vuorovuosin

10.06.2011 15:00 | Jouni Mäki-Panula

Electronic Arts ottaa mallia Activisionista ja ryhtyy julkaisemaan uusia Battlefield- ja Medal of Honor -pelejä vuorovuosin. Studioina toimivat DICE ja Danger Close, kun Activisionilla vastaavassa työssä ovat Treyarch ja Infinity Ward.

Jatkossa sekä DICE:llä että Danger Closella on kaksi vuotta aikaa tehdä uusi Battlefield tai Medal of Honor. Ensimmäinen uuden strategian mukainen Medal of Honor -julkaisu nähtiin jo viime syksynä ja tänä vuonna on tulossa Battlefield 3. Activisionin leirissä molemmat studiot takovat jatkoa samaan Call of Duty -pelisarjaan, mutta EA:n puolella studioilla on omat hiekkalaatikkonsa, vaikka DICE hieman avittikin viime syksyn Medal of Honorissa.

Uuden strategian mukaisesti voidaan myös ennustaa, että mikäli Battlefieldien ja Medal of Honorien suosio ei suoranaisesti romahda, on Medal of Honor 2 luvassa ensi vuonna Battlefield 4:n seuratessa 2013. EA:n mukaan uusi rotaatiomalli mahdollistaa täyden hyödyn saamisen suurista teknologiainvestoinneista, jollaiseksi lasketaan vaikkapa DICE:n kehittämä Frostbite 2 -pelimoottori. Rivien välistä on siis luettavissa, että myös Medal of Honorit tehdään jatkossa Frostbite 2:n päälle.

Lähde: Develop Online

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto