EA lupaa: ei enää surkeita lisenssipelejä

06.08.2008 21:30 | Jouni Mäki-Panula

Mediahuomiosta nauttiva EA:n toimitusjohtaja John Riccitiello on vaihteeksi esittänyt mielipiteitään lehdistönkin suuntaan. Tuoreimmassa lausunnossaan Riccitiello vakuuttaa, ettei Electronic Artsin aio enää sortua huonojen lisenssipelien tekemiseen.

EA:n uuden strategian mukaisesti pelistudioiden annetaankin laiduntaa vapaina omia pelivisioitaan märehtien, eikä menneiden vuosien lisenssijatko-osien pakkopullaan haluta palata.

”Laatu, hyvät pelit, ovat pelibisneksen tärkein puoli. Minusta me astumme askeleen taaksepäin joka kerta, kun otamme jonkin lisenssin ja teemme siitä surkean pelin”, Riccitiello laukoi.

Hyville lisenssipeleille on tulevaisuudessakin paikkansa, eikä esimerkiksi pitkäaikaisia urheilupelilisenssejä olla hylkäämässä.

”Olemme keskittyneet tekemään maailman luovimpia ja innovatiivisimpia pelejä. Katsokapa vaikka Mirror’s Edgeä, Dragon Agea, Left4Deadiä, Ragea, Sporea, Sims 3:sta, Sims Animalsia tai yhteistyötämme Valven ja id Softwaren kanssa. Meillä on koko peliteollisuuden paras pelivalikoima. Siitä tässä on kyse.”

Lisätietoja: EA Vows To Not Make ’Crappy’ Licensed Games, Pushes Original Content.

Lisää aiheesta

EA yli sata miljoonaa miinuksella?

EA: munailimme ja pilasimme Bullfrogin, Originin ja Westwoodin

EA:n pomo puhuu uudesta Need for Speedistä ja huonoista elokuvista

Lue myös

Brothers in Arms: Hells Highway -ensikosketus – taktista räiskintää länsirintamalla

Microsoft saalistaa yksinoikeuksia

Selainpohjaista nettinahistelua

Wrath of the Lich King -betapäiväkirja: osa 4