Uusimmat

Fanit uskovat yli 20 vuotta vanhan kappaleen olevan todiste seuraavasta Titanfall-pelistä

Kuva: © Electronic Arts

05.10.2023 11:10 Muropaketin toimitus

Mistä näitä hulluja sikiää?

Kuun asentoja palvovat Grand Theft Auto -fanit eivät ole ainoita hulluja pelifaneja, sillä nyt myös Titanfall-fanit ovat tempautuneet outoihin salaliittoteorioihin.

Rakastetun Titanfall-sarjan kolmatta osaa on odotettu jo vuosia, vaikka mitään virallista sen suhteen ei ole koskaan mainittukaan. Nyt fanit uskovat sen kuitenkin olevan tuloillaan, sillä Red Hot Chili Peppersin vuonna 1999 julkaistu Otherside-kappale niin sanoo, uutisoi GamesRadar.

Spekulaatio on lähtenyt liikkeelle Titanfall 2:n hiljattain saamista päivityksistä, jotka ovat sisältäneet ARG-tyylisiä vihjeitä. Yksi päivityksistä nosti pelin Otherside-pelimuodon uudestaan esille, minkä vuoksi fanit uskovat nyt leikillisen vakaasti, että Titanfall 3 ollaan julkaisemassa.

Miksikö? Koska Otherside on Red Hot Chili Peppersin vuonna 1999 julkaistun seitsemännen Californication-albumin kolmas biisi. Respawn on kaiken lisäksi tehnyt kuusi peliä, jolloin Titanfall 3 olisi pelisarjan kolmas osa ja studion seitsemäs peli. Tai RHCP:n seitsemäs albumi ja sen kolmas biisi. Lokakuussa satutaan viettämään vielä Titanfall 2:n 7-vuotispäivää.

Muropaketin uusimmat