Fox haastoi EA:n Mass Effect -väittelyyn suorassa lähetyksessä

25.01.2008 15:00 | Miikka Lehtonen

Sarjassamme ”tarina, joka ei ota kuollakseen”. Fox-uutiskanavan luoma myrsky Mass Effect -pelin ympärillä ei ota kuollakseen edes EA:n toiveista huolimatta. Fox nimittäin haluaisi saada firman edustajat suoraan lähetykseen puolustamaan peliään.

Kuten eilen uutisoimme, EA – Mass Effectin tehneen Biowaren nykyinen omistaja – kyllästyi Foxin herjoihin ja pyysi kauniilla kirjeellä firmaa esittämään anteeksipyynnön ja lopettamaan pelin pyörittelyn uutisissaan. Ei ihme, sillä Foxin väitteet seksiorgioista ja häpeilemättömästä nakuilusta pohjautuvat korkeintaan kanavan niin kutsuttujen asiantuntijoiden päiväuniin.

Anteeksipyyntöä ei taida kuitenkaan olla tulossa, sillä MTV:n Multiplayer -peliblogi tietää kertoa Foxin haastaneen EA:n edustajat puolustamaan peliään suorassa uutislähetyksessä. ”Fox News Channel on lähettänyt EA:n edustajille useita kutsuja tulla keskustelemaan pelistä ja sen saamasta vastaanotosta ”Live Desk With Martha MacCallum” -ohjelmaan, mutta emme ole saaneet vastausta”, Foxin edustajat kertoivat saitille.

Samaan aikaan toisaalla myös pelaajat ovat kyllästyneet Foxin touhuihin ja ovat aloittaneet oman kampanjansa, jonka kohteena on Foxin väitetty asiantuntija, omien sanojensa mukaan psykologin koulutuksen saanut Cooper Lawrence. Neitokaisen tuore kirja, ”Täydellisyyden kultti”, on nimittäin joutunut Amazon-verkkokaupassa hyökkäyksen kohteeksi.

Huonot arvosanat ja teilaavat arvostelut antavat tädin maistaa omaa lääkettään. ”On anteeksiantamatonta, että lasten saatavissa oleva kirja kannustaa lukijoitaan seksiakteihin”, kuuluu eräs kommentti. Sitä saa, mitä tilaa? Jäämme odottamaan joka tapauksessa ottelun seuraavaa erää.

Lue lisää eDomesta

Foxin Mass Effect -riekkuminen suututti EA:n

Mass Effect ja integriteetin turmio

Mass Effectin pervoilukohtaukset myös Fox Newsin syynissä

Mass Effect onkin digitaalista sodomiaa, virtuaalinen orgastinen raiskaus ja kauhistuttavin pornopeli ikinä

Arvostelu: Mass Effect (360)

Muropaketin uusimmat