Funcom potkii pihalle studion täydeltä The Secret World -kehittäjiä

27.01.2013 10:00 Juho Anttila

Morppien kehittäminen ei ole helppoa tai halpaa. Tämän on joutunut huomaamaan myös Funcom, jonka sinällään ihan pätevä The Secret World -verkkoseikkailu on menestynyt odotettua kehnommin. Pelin rahoitusmalli on jo vaihdettu muodikkaasti mikromaksuja hyödyntäväksi ja nyt Funcom vähentää myös selvästi pelin kehittäjien määrää.

Monoa tarjoillaan tällä kertaa yrityksen koko Pekingin studion väelle. Pekingin studio on vastannut The Secret Worldin taiteesta ja animaatiosta. Nämä vastuut on nyt siirretty nyt Raleighin studion harteille, joka vastaa jatkossa niin The Secret Worldin, Age of Conanin kuin vanhan Anarchy Onlinenkin graafisista päivityksistä.

Samassa yhteydessä myös Raleighin studion työntekijämäärää on vähennetty, joten eiköhän peliliike tarkoita sitä, että uutta grafiikkaa tullaan jatkossa näkemään Funcomin morpeissa entistä verkkaisempaan tahtiin. Tällä välin yrityksen Montrealin kehitysstudio pyrkii raivaamaan tietä markkinaseksikkäälle mobiilisektorille. Toivottavasti Funcomin taloushuoliin löytyy apu vaikka sitten siltä suunnalta.

Lähde: Gamasutra

Lisää aiheesta

The Secret World luopui kuukausimaksuista

The Secret World -tuottaja vaikean tehtävän edessä

Lomautukset toimivat: The Secret World on nyt kannattava!