UUSIMMAT

Ghost Survivors: Resident Evil 2 laajenee huomenna ilmaisella DLC-paketilla

14.02.2019 17:59 | Muropaketin toimitus

Kehuttu Resident Evil 2 kasvaa uusilla hahmoilla, elävillä kuolleilla ja muilla mukavuuksilla.

Capcom on tiedottanut tuovansa saataville ilmaisen Resident Evil 2 -laajennuksen. Ghost Survivors -DLC:n voi ladata huomisesta helmikuun 15. päivästä alkaen.

Ghost Survivors keskittyy kolmeen tarinaan, joiden ytimessä ovat Resident Evil 2:n pääjuonessa nähtävät sivuhahmot. Kertomuksissa pohditaan, mitä jos asiat olisivat menneet eri tavalla näiden hahmojen kohdalla, vinkkaa Eurogamer.

Jos Resident Evil 2:n päätarina ei ole vielä tuttu, eli peliä ei ole pelattu loppuun asti, kannattaa lukeminen lopettaa tähän erilaisten juonipaljastusten vuoksi.

In No Time to Mourn -tarinassa pelaajat loikkaavat Rober Kendon saappaisiin. Siinä asekauppiaana toimiva Kendo kerää taskunsa pullolleen erilaista aseistusta, sillä Raccoon Cityssa odottaa aiemmin täysin tuntematon epäkuollut.

Runawayssa sen sijaan pelataan Katherine Warrenina, joka tunnetaan Raccoon Cityn pormestarin tyttärenä. Siinä kadut täyttyvät kummallisesti mutatoituneista zombeista, jotka pysähtyvät ainoastaan erityisen voimakkailla ammuksilla.

Ghost in the Forgotten Soldier -kampanjassa seurataan USS-agentti Ghostia, eikä se ole heikoimmille: Capcomin mukaan kyseessä on todella haastavaa pelaamista. Siitä pitävät huolen uudenlaiset panssaroidut elävien kuolleiden laumat.

Ghost Survivors kutsuu luokseen alkaen helmikuun 15.