UUSIMMAT

Guardians of the Galaxy -pelin ensimmäiset kuvat ja ääninäyttelijät paljastettiin

10.03.2017 12:00 | Muropaketin toimitus

Telltale Games on julkaissut ensimmäiset kuvat tänä vuonna ilmestyvästä Guardians of the Galaxy: The Telltale Series -pelistään.

Episodipeleistään tunnettu Telltale Games on kehittämässä peliä Marvelin Guardians of the Galaxysta, ja nyt pelistä on julkaistu ensimmäiset kuvat. Guardians of the Galaxyn päähahmoja esitteleviä kuvia voit selata alla olevasta galleriasta.

GameSpot kertoo lisäksi, että myös päähenkilöiden ääninäyttelijät on vahvistettu. Star-Lordin roolissa kuullaan Friday Night Lights -tv-sarjasta (2006-2010) tuttua Scott Porteria ja Gamoraa puolestaan näyttelee muun muassa Middle-earth: Shadow of Mordorissa (2014) kuultu Emily O’Brien. Rocketin äänenä toimii Uncharted-sarjan näyttelijäveteraani Nolan North, Draxia näyttelee Watch Dogsista (2014) tunnettu Brandon Paul Eells ja Grootina murahtelee Telltalen aiemmassa The Wolf Among Us -pelissäkin (2013) näytellyt Adam Harrington.

Guardians of the Galaxy -episodipelin julkaisupäivää ei ole ilmoitettu, mutta sen tiedetään ilmestyvän vielä tänä vuonna. Guardians of the Galaxy Vol. 2 -elokuva saa ensi-iltansa huhti-toukokuun vaihteessa, Suomessa 26. huhtikuuta, joten pelijulkaisu saattaa sekin ajoittua kesän kynnykselle.

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series tulee ilmestymään PC:lle ja konsoleille.

Guardians of the Galaxy
Kaikki jutut aiheesta