UUSIMMAT

Hei me vuodetaan: Fortnite ja moni muu peli tulossa Nintendo Switchille

01.06.2018 16:14 | Muropaketin toimitus

Tuoreen vuodon mukaan esimerkiksi Fortnite olisi saapumassa Nintendo Switchille.

Eräälle internetin kuvalaudalle on ilmestynyt kirjoitus joka paljastaa mitä Nintendo aikoo esitellä tulevilla E3-messuilla. Todisteena kirjoittajalla on valokuva, jossa on nähtävissä lista Switchille tulevista peleistä. Valokuva on tarinan mukaan sellaiselta henkilöltä jonka työnä on rakentaa erilaisia näytöstiloja messuille.

Kannattaa muistaa, että pohjimmiltaan kyseessä on pelkkä huhu, sillä asiakirjan aitoutta ei voida millään tapaa vahvistaa. Tosin Kotaku ja Destructoid -julkaisut osaavat omien lähteiden perusteella sanoa, että ainakin Fortnite ja Dragon Ball Fighter Z olisivat pian ilmestymässä Switchille.

Lisäksi Fortniten Switch-versio on päätynyt tietojen mukaan Korean videopelien ikärajoja luokittelevalle taholle, joten kenties huhulla on jonkinlaista pohjaa.

Vuodetulta listalta löytyy Dragon Ball Fighter Z, Fortnite, Monster Hunter Generations Ultimate, FIFA 19, Killer Queen Black, Starlink: Battle for Atlas, Paladins, Overcooked! 2 ja Mario Tennis Aces.

Osa näistä peleistä on jo julkistettu, kuten esimerkiksi FIFA 19 ja Mario Tennis Aces. Saamme pian kuulla Nintendon juonista, sillä E3-messut ovat jo aivan nurkan takana.