Uusimmat

Herkkänahkaiset öyhöttäjät menettivät hermonsa Horizon Forbidden Westin laajennuksesta (spoilerivaroitus)

24.04.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Horizon Forbidden Westin tuoreen laajennuksen sivujuoni oli liikaa pelaajien äänekkäälle vähemmistölle.

Horizon Forbidden West sai viime viikolla kehuja keränneen laajennuksensa Burning Shores. Valtaosin näyttävä lisäosa on saanut osakseen kiitosta, mutta DualShockers uutisoi, että nyt se on joutunut myös arviopommituksen kohteeksi Metacriticissä.

Äänekäs vähemmistö on pahoittanut mielensä uuden laajennuksen pienestä tarinallisesta liikkeestä. Tässä kohtaa kuitenkin SPOILERIVAROITUS on paikallaan, joten jatka eteenpäin vain jos laajennus on jo pelattu tai et piittaa paljastuksista.

Uudessa laajennuksessa päähenkilö Aloylla on romanssi samaa sukupuolta olevan hahmon kanssa. Vapaaehtoisessa dialogissa hän tunnustaa romanttiset tunteensa uutta hahmoa Seykaa kohtaan ja kaksikko voi jopa suudella. Aiemmin Aloyn seksuaalista suuntautumista ei ole tarinassa suoranaisesti käsitelty, joten ehkäpä tämä pieni käänne on tullut suurena järkytyksenä joillekin pelaajille.

Kuten DualShockerskin muistuttaa, arviopommittajat ovat todennäköisesti pieni vähemmistö pelaajista. Muutamasta sadasta vihamielisestä arviosta ei siis voi vielä päätellä mitään pelaajien vastaanotosta keskimäärin. Kohu on myös melko ennalta-arvattava, sillä kaikki seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyvä herättää vihamielisen reaktion pienessä joukossa ihmisiä.

Horizon Forbidden West on saatavilla vain PS5:lle.

LUE MYÖS: PS4 kannatti jättää taakse – Horizon Forbidden Westin laajennus saa pelaajilta ylistystä