Uusimmat

Hittipeli The Outer Worldsin uuden sukupolven julkaisu meni metsään – studio pyytelee nyt anteeksi

10.03.2023 15:27 Muropaketin toimitus

The Outer Worlds päivitettiin PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series -konsoleille, mutta nyt Obsidian joutuu jo pahoittelemaan pelin surkeaa toimivuutta.

Pari päivää sitten uutisoimme, että kehutun roolipelin The Outer Worldsin päivitetty julkaisu meni täysin pöpelikköön. Spacer’s Choice Editionin kerrotaan olevan niin buginen, että se toimii huonommin kuin alkuperäinen versio pelistä.

Nyt Video Games Chronicle kertoo, että Obsidian Entertainmentin edustaja on pahoitellut pelin teknisiä ongelmia. Käännöksen teki Private Division -studio, jonka kerrotaan valmistelevan parhaillaan korjauspäivitystä.

”Olen pahoillani, että olette kaikki kohdanneet toimivuusongelmia The Outer Worlds: Spacer’s Choice Editionissa”, kirjoitti Obsidianin edustaja Redditissä. ”Ymmärrän kuinka turhauttavaa tämä voi olla, mutta vakuutan, että Private Divisionin tiimi yrittää saada päivityksen julkaistua mahdollisimman pian.”

Steamissa Spacer’s Choice Edition -version pelaaja-arvosana on tällä hetkellä ”enimmäkseen kielteinen”, ja vain 20 prosenttia ostajista on antanut sille positiivisen arvion. Päivitys näyttää siis todellakin tuottaneen pettymyksen ainakin PC-pelaajille.

Ei auta muu kuin toivoa, että ongelmat saadaan korjattua pian ja huolella. Fallout: New Vegas -kehittäjien vuonna 2019 julkaisema The Outer Worlds on pidetty scifi-roolipeli, jonka alkuperäinen versio sai runsaasti kehuja osakseen.

LUE MYÖS: Arvostelu| The Outer Worlds on hyvä alku suurelle seikkailulle ja pakkopelattavaa Fallout: New Vegasin faneille