Uusimmat

Homefront on myynyt jo yli miljoona kappaletta

25.03.2011 10:00 Miikka Lehtonen

Homefront teki kakkakepposet. Alhaisia pistemääriä ja vihaisia reaktioita kerännyt peli on osoittautunut jo nyt suureksi myyntihitiksi. THQ nimittäin ilmoitti eilen, että peli on ylittänyt jo miljoonan kappaleen myynnit. Taas tuli todistettua yksi vanha kansanviisaus ja varmistettua, että Homefront 2 on tulossa.

Peliarvostelijat ovat jo kauan tienneet, että arvosteluilla on lopulta kovin vähän väliä. Siinä vaiheessa kun pelaajat lukevat arvostelun, he ovat usein jo muodostaneet oman mielipiteensä pelistä, eikä arvostelu sitä muuta. Se vain joko vahvistaa heidän käsitystään (jolloin arvostelua pidetään hyvänä) tai horjuttaa sitä (jolloin arvostelija on lahjottu pelle, joka ei tiedä mitään mistään). Niin näemmä tälläkin kertaa.

”Olemme todella tyytyväisiä pelin vahvoista myynneistä. Homefront on selvästi löytänyt yleisönsä”, totesi THQ:n presidentti Brian Farrell.

Asiaan saattoi toki vaikuttaa se, että kaikki ennen pelin julkaisua julkaistut arvostelut olivat hämmästyttävän positiivisia, kun taas kaikki negatiivisemmat jutut nähtiin netissä vasta, kun peli oli jo ulkona ja monet olivat sen ehtineet ostamaan. Sattumaako vai niin sanottu ”liukuva vaitiolovelvollisuus”? No, sitä voi jokainen arvailla tykönään.

Homefront 2 lienee jo joka tapauksessa kehityksessä ja ensimmäiset huhut kertovat, että peli sijoittuisi Lontooseen. Homefront 3:ssa varmaan sitten tehdäänkin jo maihinnousua Ranskan rannikolla ja taistellaan Stalingradissa.

Lähde: IGN.com

Lisää aiheesta

Homefront ja vaihtoehtohistoriat (tai tulevaisuudet)

Homefront (PC, PS3, Xbox 360) 

Homefront saa lisäreitä vain Xboxilla

Homefront-pelin PC-versio ei ole mikään peruskonsolikäännös

Homefrontin saamat arvosanat laittoivat THQ:n pörssikurssin pahaan syöksyyn