Uusimmat

Horizon Forbidden West: Complete Edition päivättiin PlayStation 5:lle trailerin kera

Kuva: @ SIEE

27.09.2023 21:56 Muropaketin toimitus

Guerilla Gamesin kehittämä toimintaseikkailupeli on jatkoa suositulle Horizon Zero Dawnille, joka tuli saataville vuonna 2017.

Horizon Forbidden West saa erityisen Complete Edition -version, joka julkaistaan PlayStation 5:n lisäksi myös PC:lle. Peli saapuu PlayStation 5:lle lokakuun 6. päivä. Aiheesta on kirjoittanut Comicbook.

Complete Editionin tarkkaa PC-julkaisua ei ole vielä paljastettu, mutta sen luvataan tulevan saataville ensi vuoden alussa Steamiin ja Epic Games Storeen.

Horizon Forbidden West: Complete Edition sisältää muun muassa pelin Burning Shores -lisäosan, digitaalisen sarjakuvan ja pelissä käytettäviä esineitä.

“Horizon Forbidden West on joka tapauksessa aivan erinomainen jatko-osa. Se rakentaa edeltäjänsä varaan parhaalla mahdollisella tavalla laajentaen ja ehostaen kaikkea vanhaa ja tuomalla mukaan paljon uutta. Lisäksi sen tarina on yksinkertaisesti paljon kiehtovampi ja koukuttavampi kuin sarjan ensimmäisessä pelissä”, Tuukka Hämäläinen on kirjoittanut Muropaketin arvostelussa.

LUE MYÖS: PlayStation-hitti Horizon Forbidden West sovitetaan seuraavaksi lautapeliksi

Muropaketin uusimmat