Just Cause 2 laajenee: Black Market Aerial ja Black Market Boom Pack

26.04.2010 11:44 | Kalle Lahtinen

Square Enix julkaisee toimintapeli Just Cause 2:lle kaksi ladattavaa laajennusta. Black Market Aerial ja Black Market Boom Pack lisäävät peliin niin uutta kalustoa kuin aseita.

Huhtikuun 29. julkaistava Aerial Pack lisää peliin F-33 Dragon Fly -hävittäjän, neljään yhtäaikaiseen kohteeseen lukittuvan raketinheittimen sekä laskuvarjoon kiinnitettävät potkurit, joiden avulla laskuvarjosta saadaan kätevä kulkupeli.

Toukokuun 25. päivänä päästään ostamaan mustanpörssin aseita Boom Packin myötä. Uusien pyssyjen joukossa ovat muun muassa raketinheittimen ja haulikon yhdistelmäase, klusteripommitykki sekä kokeiluasteella oleva ilmatykki, jossa riittää potkua lennättämään niin vastustajat kuin autot taivaan tuuliin.

Laajennukset kustantavat kaksi euroa PlayStation Storessa ja Steamissa. Xbox-versioiden hinta on 160 MS-pistettä.

Lisätietoja: Just Cause 2

Lisää aiheesta

Just Cause (PC, PS2, Xbox, 360)

Just Cause 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Vaikka muutaman vuoden takainen Just Cause jäikin suurelta osalta pelaajista täysin vaille huomiota, jotkut muistavat pelin lämmöllä. Ongelmistaan huolimatta se tarjosi mitä parhaimmat mahdollisuudet temmeltää, mellastaa ja aiheuttaa julkista pahennusta.

Vastoin kaikki odotuksia kävi niin, että Just Cause sai kuin saikin jatko-osan, josta näkee jo alusta alkaen, että kehitystiimi on oivaltanut alkuperäisen pelin vahvuudet: kaaos on kaiken keskipisteessä ja sitä myös riittää. Voiko näillä eväillä muka mennä metsään?

Lue myös

Arvostelu: How to Train Your Dragon (PS3, Wii, Xbox 360)

Blizzard siivosi Battle.netissä – 320 000 bannattiin

Pelaajat haluavat tarinoita, uskoo Heavy Rainin näyttelijä

Respawn haalii Infinity Wardin pakolaisia

Muropaketin uusimmat