Uusimmat

Kauhua ja toimintaa yhdistävä Ghostwire: Tokyo -peli näyttää sopivan myös hiiviskelyn ystäville

07.02.2022 13:25 Muropaketin toimitus

Ghostwire: Tokyosta näkemämme demon perusteella pelissä voi myös välttää suoria taisteluja.

Tango Gameworksin tulevasta Ghostwire: Tokyo -toimintaseikkailusta esiteltiin hiljattain pelimedialle pitkä pelidemo, jossa opimme paljon uutta pelistä. Kiinnostava yksityiskohta oli muun muassa se, että peli näyttäisi tukevan myös hiiviskelyä.

LUE MYÖS: The Evil Within -kehittäjien uudesta Ghostwire: Tokyosta julkaistiin runsaasti upouutta pelikuvaa

Ghostwire: Tokyossa pelisankari Akito kamppailee yliluonnollisilla taistelukyvyillä Tokion vallanneita henkiolentoja vastaan. Pelissä on paljon näyttävää taistelua, mutta siinä on mahdollista myös välttää suoraa konfliktia, ainakin tiettyyn rajaan asti.

Muropaketin näkemässä alkupeliin sijoittuvassa pelidemossa Akito sai tyylikkään jousipyssyn, jolla hän pystyi pistämään henkiä päiviltä pitkän matkan päästä. Lisäksi demossa nähtiin myös, kuinka Akito voi hiipiä vihollisten taakse ja tappaa ainakin heikommat viholliset huomaamattomasti yhdellä liikkeellä.

Näkemämme perusteella suoraa taistelua ei voi kokonaan välttää pelissä, mutta Ghostwire: Tokyo näyttäisi sopivan myös pelaajille, jotka pitävät erityisesti varovaisesta lähestymistavasta. Hiiviskelypelit ovat hyvin suosittuja ja nykyisin monet pelit tukevat tällaistakin pelityyliä, joka tuo paljon vaihtelua pelikokemukseen.

Alla oleva linkin takaa voit lukea, mitä kaikkea muuta näimme Ghostwire: Tokyon ennakkoesittelyssä. Peli ilmestyy 25. maaliskuuta PC:lle ja PlayStation 5:lle.

LUE MYÖS: Vaikuttava toimintapeli Ghostwire: Tokyo esiteltiin pelimedialle – nämä 10 asiaa tiedämme pelistä nyt