UUSIMMAT

Keilailua tiedossa Natalille, golf matkaa Movelle

06.06.2010 19:45 | Antti Mutta

Ensimmäisiä Natal- ja Move-pelejä on vihdoin julkistettu. Tuki liiketunnistukseen perustuville ohjaimille löytyy Music TV:n ja Joystiq:n mukaan yllätyksettömästi uusista urheilupelinimikkeistä, Brunswick Pro Bowlingista ja John Daly’s ProStroke Golfista. Brunswickin keilailupeli tukee myös Movea.

Jos pelien tekijät, Brunswickin tapauksessa Crave Games ja ProStroke Golfin kohdalla Gusto Games, eivät ole kehitelleet jotain mullistavaa, pelaaminen liiketunnistusteknologioilla vastannee oikean elämän toimintaa. Keilapalloa siis heitetään leikisti ja käteen kuvitellaan golf-maila, jolla lyödään palloa. Tarjoilemme tarkennusta tarvittaessa teoksiin myöhemmin.

Etenkin Microsoft on ollut kovin hiljaa Natal-ohjaimensa pelivalikoimasta. Sony esitteli maaliskuussa GDC-messuilla pikkupelikokoelmat Sports Championsin ja Move Partyn. Numeroina luvattiin tuki 20 oman firman tuottamille peleille, jonka lisäksi 36 ulkopuolista studiota värkkäilee Movea hyödyntävien nimikkeiden parissa.

Parin viikon päästä, 14.-17. päivä kesäkuuta, pidettävillä E3-messuilla julkistetaan varmasti liuta Sonyn ja Microsoftin uusille liiketunnistuslisälaitteille kehitettyjä pelejä. Pysykää kanavallamme, tai paremminkin sivustollamme.

Lisää aiheesta

Natal-tekniikkaa myös kodin viihde-elektroniikkaan?

Peter Molyneux: Natal on isompi juttu kuin Move

Project Natal lanseerataan lokakuussa

Tässä on Sonyn liikeohjain, PlayStation Move!

Lue myös

Arvostelu: Super Street Fighter IV (PS3, Xbox 360)

Namco seuraa Ubin esimerkkiä PC-pelien suojauksissa

Rooms-pelissä riittää haastetta älynystyröille

Warcraft 3 -modista omaksi pelikseen: Heroes of Newerth