Kerro Gearboxille mielipiteesi Duke Nukemista

20.09.2011 11:00 | Miikka Lehtonen

Duke Nukem Forever oli kolossaalinen pettymys, ja mitä muuta se olisi voinut ollakaan? 15 vuoden ajan työstetty peli oli vaihtanut tekijöitä ja fokusta niin moneen otteeseen, ettei tuloksena voinut olla oikein muuta kuin sillisalaattia. Gearbox katsoo jo tulevaisuuteen ja haluaa nyt kuulla pelaajilta, miksi Dukelle kävi niin sanotut duket.

Pelialan kulisseissa supistiin jo ennakkoon, että Gearbox halusi vain nopeasti saada 3D Realmsin vuosikausia työstämän Duke-möhkäleen pois käsistään ja siirtyä sitten tehtailemaan itse omaa ja alusta asti suunniteltua jatko-osaansa. Duke Nukem julkaistiin, vastaanotto oli kauniisti sanoen varautunut ja katse ona tulevassa.

Jotta jatko-osa voisi olla se Duke-peli, jota pelaajat ovat kaivanneet, Gearbox haluaa nyt kuulla, mistä asioista pidit tai et pitänyt Duke Nukem Foreverissä, sekä mistä yleisesti pidät räiskintäpeleissä.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan pino ”Gearbox-roinaa”, joten vastineeksi viidestä minuutistaan voi saada paitsi paremman Duke-pelin, myös roipetta.

Linkki: Duke-kysely

Lue myös

Pohjanmaan valtias (Lautapeli)

Rage-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Toy Soldiers: Cold War (Xbox 360)