UUSIMMAT

Kuningas Grahamim seikkailut King’s Questissä jatkuvat – neljäs jakso kertoo uhkaliaasta pelastustehtävästä

28.09.2016 23:00 | Jukka O. Kauppinen

Muinaisen Sierra-pelitalon rakastettujen King’s Quest -seikkailupelien henkiinherättäminen tuntui alkuun uskaliaalta vedolta, mutta hyvinhän se onnistui. Ja tarina jatkuu taas.

Episodipohjaisesti julkaistava seikkailupelisarja lähestyy fantasiamaailmojen tarinoita jännästä kulmasta. Vanha kuningas Graham näet muistelee menneitä seikkailujaan lapsenlapsilleen, minkä johdosta tarinankerronta kulkeekin aika jänniä polkuja. Välillä kuningas höperöi ihan omiaan tai muistaa tapahtumat väärin, joten tarina saa jänniä uusia polkuja ja heittelee yllättävästi. Se tuo touhuun vahvaa charmia.

Uusi King’s Quest -sarja on nyt edennyt neljänteen jaksoonsa, jossa kuningas kertoo tarinaa siitä, kuinka hän pelasti prinssi Alexanderin pelottavasta jäälinnasta. Kolmannessa jaksossa Graham puolestaan näki taikapeilistä elämänsä rakkauden, joka vain pitäisi ensin pelastaa.

King's Quest

Alkujaan King’s Questit olivat muinaisen Sierra On-Linen seikkailuklassikkoja, joiden esiosa julkaistiin jo 1980. Seikkailuista nautittiin eri muodoissaan aina vuoteen 1998 saakka. Sitten pidettiinkin pitkä tauko, ennen kuin Activision perusti Sierran uudelleen ja toi viime vuonna King’s Questin takaisin uudessa muodossa niin Windowsille kuin konsoleille.

Lisätietoja: http://www.sierra.com/kingsquest

King's Quest

King’s Quest, se aito ja alkuperäinen

Lisää aiheesta

King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Pelikopteri #013- seikkailuja ja roolipelejä haudan takaa (Checkpoint)

King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)