Uusimmat

Kuumeisesti odotettu GTA 6 julkistetaan tänään – jos kuuhulluihin faneihin on uskominen

Kuva: © Rockstar

03.10.2023 09:00 Muropaketin toimitus

Rockstar Gamesin odotettu jatko-osa on saanut fanit sekaisin.

Grand Theft Auto 6:sta huhuillaan harva se päivä, mutta viimeisimmät väitteet uskovat pelin julkistettavan tänään, uutisoi IGN.

Väite perustuu studion GTA Onlinen Moon Festival -tapahtuman taannoiseen promokuvaan, joka sai salaliittoilijat hereille takana näkyvän Hollywood-kyltin vuoksi. Kuvan kaksi hahmoa peittää kyltin kirjaimet sopivasti VI:tä lukuun ottamatta, joten fanit yhdistivät tämän välittömästi GTA 6:een.

Seuraavaksi spekulaatio lähtee radalle, sillä fanit ovat nyt yhdistäneet kuvassa taustalla möllöttävän kuun vastaamaan tällä hetkellä olevaan kuun vaiheeseen. Kyseinen vaihe oli oikean kuun osalta eilen, 2. lokakuuta, ja seuraavan kerran taas 1. marraskuuta, minkä vuoksi fanit uskovat tämän olevan samalla pelin virallinen julkistuspäivä.

Reddit-käyttäjä ApprehensiveTop8927 uskoo julkistuksen tapahtuvan sen sijaan tänään, sillä monet Grand Theft Auto – ja Red Dead Redemption -sarjan peleistä on julkistettu lokakuussa ja vieläpä tiistaisin.

GTA 6:n julkaisupäivää ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta huhut ja julkaisijan omat tuottoennusteet vihjaisivat vahvasti pelin saapuvan vuoden 2024 aikana.