Uusimmat

Kuva: Sonyn uuden Spider-Man -pelin kansitaide ja julkaisupäivä paljastettiin

04.04.2018 19:35 Muropaketin toimitus

Marvel’s Spider-Man julkaistaan ensi syksynä.

Insomniac Games on Sonyn kanssa ilmoittanut, että Marvel’s Spider-Man julkaistaan perjantaina syyskuun 7. päivä yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Julkaisupäivän lisäksi julkistettiin pelin kansitaide.

Pelin ennakkotilaajat saavat bonuksia tuttuun tapaan, kuten esimerkiksi Spider Suit Pack -paketin, Spider-Drone Gadget -vimpaimen, 5 ylimääräistä kykypistettä, Hämis-avatarin ja sarjakuvapiirtäjä Adi Granovin suunnitteleman Spider-Man teeman PS4:lle.

Perusversion lisäksi pelistä kaupitellaan Digital Deluxe ja Collector’s Edition -versioita. Digital Deluxe -versiossa on peruspelin lisäksi The City That Never Sleeps -DLC. Siinä on kolme uutta lukua tarinaan uusien tehtävien, konnien, hahmojen ja Hämis-pukujen lisäksi.

Collector’s Edition puolestaan sisältää kaiken Digital Deluxe -versiosta sekä Steelbook case -kotelon, Mini Artbook -taidekirjan ja Marvel’s Spider-Man -patsaan.

Uudessa Hämis-pelissä nähdään tuttu supersankari joka hallitsee akrobatian, improvisaation sekä verkkojen linkoamisen. Lisäksi luvassa on ennenäkemättömiä elementtejä.

Marvel on Insomniac Games -studion kanssa luonut aivan uuden ja autenttisen Hämis-tarinan. Pelissä nähtävä Peter Parker on kokenut konkari jollaista ei ole nähty aiemmin. Hän taistelee suurrikollisuutta vastaan samalla, kun henkilökohtaiset ongelmat elämän ja uran välillä painavat samalla hämähäkkiharteita.